Despre Tangotangent  

 Tangotangent este un club și o școală creată pentru a promova și susține valorile reprezentate de tangoul argentinian și pentru popularizarea culturii de tango argentinian.

Valorile noastre sunt extrase direct din cultura de tango: Tangoul argentinian ca dans de societate este bazat pe (1) creativitate, (2) improvizație, (3) deschidere față de noi tendințe și (4) cultivarea tradițiilor din cultura de tango.

Tangoul este considerat drept unul dintre cele mai expresive dansuri, pentru ca prin natura sa improvizationala ne ofera posibilitatea sa ne exprimam asa cum suntem, sa ne manifestam creativitatea in dans, emotia si pasiunea pentru dans.

  • Activitate neîntreruptă - 12 ani 96% 96%
  • Instructori instruiti 90% 90%
  • Spectacole anuale 80% 80%
  • Cursanti mulțumiți 90% 90%
  • Studio disponibil 95% 95%
  • Rata de promovabilitate 75% 75%
  • Recomandări pozitive 92% 92%
  • Prezență on-line 99% 99%

Daca dansul înseamna pentru dvs. implicare emotionala, atentie si conexiune cu celalalt, va invitam să veniți la una dintre lecțiile noastre gratuite de tango. Următoarea lecție aici.

Membrii fondatori Tangotangent 

Gilbert Iscu

Gilbert Iscu

Mr. Poate Tot

Misiunea noastră, a tuturor, este să integrăm frecvențe cât mai înalte în corpul nostru uman, să îi creștem densitatea și astfel să creăm o altă realitate, de o frecvență superioară...  Și toate acestea în fiecare clipă a vieții noastre. În timp ce trăim. În timp ce muncim. În timp ce  petrecem sau interacționăm cu ceilalți. Doar așa ne vom îndeplini misiunea.

Amalia Iscu

Amalia Iscu

Mrs. Vrea Tot

Am înțeles că, fundamental avem de parcurs un drum solitar în viața asta. Desigur că sunt oameni minunați în jurul meu, suflete cu care rezonez, dar fiecare dintre ele este pe drumul său solitar. Mergem umăr lângă umăr, dar fără dependențe, fără obediență, fără manipulări.

Daniel Măndiță

Daniel Măndiță

Mr. Știe Tot

Nu pot avea control asupra ce fac alţii. Aşa că nu pot convinge un om să facă, sau să nu mai facă, ceva. Nu se pune problema să îi conving pe oameni să îşi schimbe comportamentele. E vorba să îi ajut pe cei care vor, şi nu ştiu cum, să îşi schimbe comportamentele. Atunci da, sunt alături de omul respectiv, cum sunt alături, cu tot ce pot eu, de orice om care vrea să devină.

Share This